Om Firmastart

Hvem er vi?

Baggrunden for Dannelsen af FirmaStart skyldes i hovedtræk, at vi ønsker at medvirke til vækst og skabe gang i hjulene i Danmark. Dels, at vi har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder i opstart, vækst og krise og at vi ønsker at udskille dette i en virksomhed for sig selv.

FirmaStart er et selskab dannet af personerne bag Regnskabsassistancen, og Turnup. Vi samarbejder med andre virksomheder og konsulenter for at kunne dække mere bredt og dermed kunne give en bedre sparring til vores klienter.

Pia Eilert har over 20 års erfaring med administration, regnskab, økonomi, vækst, konfliktløsning og sparring til virksomheder i krise og vækst. Derudover har Pia stor erfaring i ledelse og bestyrelses-arbejde.

Pia holder kurser i bogføring, økonomistyring og praktisk administration i dagligdagen samt foredrag om de erfaringer hun har fra mange års arbejde med virksomheder, deres praktiske problemer, ledelse, personale, økonomi, krise og vækst, og laver netværksmøder om samarbejde.

 

Thomas Eilert er revisor og har mange års erfaring med regnskab og assistance til virksomheder og deres ledelse.

Thomas hjælper bl.a. med opstart af virksomhed, daglig drift og krise-hjælp. Thomas er indehaver af TurnUp og regnskabsassistancen.