Regnskab & Økonomi

Økonomisk indsigt

Fra at virksomhedens ledelse er enige om at de vil skabe vækst i deres virksomhed, og begynder at lægge en strategi og får idéer på bordet, til at det skal lykkes, kræves det at der også er lagt budget og tænkt nogle tanker for økonomien undervejs.

Det at skabe vækst i sin virksomhed kan være et mål i sig selv,  men det er også vigtigt at gøre sig den overvejelse om det er for at man ønsker nye markeder og dermed er mindre følsom for lokale udsving, eller de er fordi man ønsker større potentiale, eller det er fordi man ønsker større indtjening.

Det at ens virksomhed bliver større er ikke nødvendigvis ensbetydende med at man tjener flere penge.

 

Det er meget vigtigt helt fra start at have lagt sig nogle mål og strategier, og så planlægge væksten. I selve planlægningen er det vigtigt at tænke økonomien ind, at få lagt nogle budgetter, og så holde styr på administrationen, bogføringen, og regnskabet under processen. Fordi hvis økonomien skrider, så skal der kunne ageres hurtigt, og i sidste kende kan det have betydning for om hele projektet lykkes eller i værste fald om virksomheden overlever.

 

Tænk tanken:

Hvad er jeg speciel god til og hvad kan min virksomhed, og har virksomheden nogle særlige kompetencer som gør den unik?

Krisehjælp:

Turnarounds: gennemgang og sparring af virksomheden, dens grundlag, økonomi og arbejdsgange.

Vi gør det nemt:

Vi hjælper med at bankskifte, budget, betalingsaftaler og accorderinger.

Foredrag:

Pia Eilert holder foredrag om Turnup og TurnArounds. Om virksomheder i krise og om at skabe vækst, og om at få nye idéer.

Gennemgang af daglige problemstillinger i mange virksomheder, og det at holde styr på sin økonomi, planlægning af arbejdsgange, personale og at holde fokus.